حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

پنج شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 2985 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 3×
نبود گاز برخی خطوط تولید فولاد را متوقف کرده است
29 ژانویه 2023 - 20:19
شناسه : 13133
بازدید 107
3
محمد کشانی؛

مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب و عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: کمبود و یا قطعی گاز سبب شده خطوط تولید برخی از فولادسازان کشور عملاً متوقف شود. محمد کشانی با بیان اینکه تامین انرژی و به خصوص گاز یکی از مهمترین و اصلی ترین نیاز فولادسازان کشور است تا بتوانند تولید خود […]

ارسال توسط :
پ
پ

مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب و عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: کمبود و یا قطعی گاز سبب شده خطوط تولید برخی از فولادسازان کشور عملاً متوقف شود.

محمد کشانی

مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب

محمد کشانی با بیان اینکه تامین انرژی و به خصوص گاز یکی از مهمترین و اصلی ترین نیاز فولادسازان کشور است تا بتوانند تولید خود را تداوم بخشند، اظهارداشت: امروز به دنبال افزایش ظرفیت تولید فولاد در کشور هستیم و قرار است در افق ۱۴۰۴ به تولید ۵۵ میلیون تن محصولات فولادی برسیم ولی بدون توجه به زیرساخت‌های مورد نیاز مخصوصاً تامین انرژی این هدف عملی نیست.

وی افزود: اگر نتوانیم انرژی مورد نیاز فولادسازان را تامین کنیم تمام سرمایه‌گذاری‌های ما در حوزه صنعتی و فولادی بلااستفاده خواهد ماند.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران تصریح کرد: در صورتی که گاز نباشد انجام احیاء مستقیم نیز عملی نیست و وقتی که احیاء نباشد اسفنجی نیست و اگر اسفنجی تولید نشود ً تولید فولاد نیز متوقف می شود.

▫️مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب با تاکید بر اینکه در نبود گاز ما نمی توانیم اسفنجی تولید کنیم، گفت: مواد اولیه فولاد اسفنجی است، لذا تولید فولاد نیز عملی نخواهد بود، بنابراین اولویت اساسی در تولید محصولات فولادی تامین انرژی و گاز است که متاسفانه در سال‌های گذشته در این خصوص فکر اساسی نشده است و هم اکنون با کمبود مواجه هستیم و از الان باید به فکر تامین گاز برای ۵ سال آینده واحدهای فولادی و صنعتی کشور باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ایران دومین کشور دارنده ذخایر گازی در جهان است ولی این ذخایر باید با انجام سرمایه‌ گذاری‌های مورد نیاز برای مصارف صنعتی استخراج شود.

این عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: اگر توان داخلی داریم باید به فوریت دنبال استخراج و افزایش تولید گاز در کشور باشیم در غیر این صورت باید با مشارکت شرکت خارجی و انتقال دانش فنی بتوانیم این کمبود را برطرف کنیم.

مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب اظهارداشت: هم اکنون میادین گازی مشترک ما توسط کشورهای خارجی استخراج و تخلیه می شود، اما ما به دنبال تامین گاز برای واحدهای صنعتی هستیم و عملاً کمبود گاز برخی از خطوط تولید فولادسازان را متوقف کرده است.

محمد کشانی بیان کرد: با توجه به نبود زیرساخت های مورد نیاز فولاد سازان در تابستان با قطعی برق و در زمستان با قطعی گاز مواجه هستند و مشکل گاز سبب شده تولید اسفنجی و فولاد متوقف شود.

ثبت دیدگاه

قوانین سایت :
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.