حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4073 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 9 تعداد دیدگاهها : 5×
21 جولای 2021 - 0:22
شناسه : 8280
بازدید 229
♥15

همزمان با دهه امامت و ولایت با حضور فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ادارات شهرستان بناب، رییس دانشگاه بناب، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه، مراسم افتتاح بسیج کارکنان دانشگاه بناب برگزار شد.Thank you for reading this post, don’t forget to subscribe! به گزارش بناب پرس، […]

ارسال توسط :
پ
پ

همزمان با دهه امامت و ولایت با حضور فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ادارات شهرستان بناب، رییس دانشگاه بناب، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولان، مدیران و کارکنان دانشگاه، مراسم افتتاح بسیج کارکنان دانشگاه بناب برگزار شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش بناب پرس، حسین پیری در آغاز این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن دهه امامت و لایت و خیر مقدم به حضار و میهمانان شرکت کننده در مراسم، بر لزوم تعامل بین بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان دانشگاه تأکید کرد و گفت: باید همه دست در دست هم و در جهت خدمت رسانی و همچنین در جهت ترویج ارزش های اسلامی و انسانی گام های مؤثری برداریم.

حجت الاسلام رنجبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بناب مهمترین ویژگی بسیج ارزشمداری همراه با داشتن پایگاه مردمی بیان کرده و افزود: باید با ولایت مداری و توجه به ارزش های فرهنگی جامعه در جهت حفظ این ارزش ها بکوشیم و همواره در صحنه های انقلاب حضور موثر داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری از اساتید حوزه علمیه شهرستان بناب، با تبریک فرارسیدن عید امامت و ولایت عید سعید غدیرخم اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نیز دنباله رو غدیر می باشد که همانا تاسیس حکومت اسلامی و رعایت موازین و قوانین اسلامی به طور دقیق و صحیح بوده و امتیاز ویژه آن تاسیس امت واحده و مدیریت مردم می باشد.

وی افزود: این امر ایجاد وحدت در جامعه مسلیمن می گردد که از اهداف مهم غدیر نیز می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری تصریح کرد: غدیر حقیقتی است که از ابتدای خلقت انسان وجود داشته است ولی در هر مقطعی بنا به ظرفیت آن دوره ظاهر شده است و هم اکنون نیز تمام حقیقت غدیر ظاهر نشده است و تنها با ظهور بقیه الله است که این امر به کمال می رسد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم، با اهدای حکم فرماندهی و مجوز پایگاه مقاومت شهید شهریاری بسیج کارکنان دانشگاه بناب، محمود سعیدی نژند، به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه بناب معرفی و دفتر این پایگاه با حضور شرکت کنندگان افتتاح و رسما فعالیت خود را آغاز کرد.

 

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.