به گزارش بناب پرس، فرستنده پرقدرت رادیویی ۴۰۰ کیلووات بعثت بناب که قدمت آن به سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بر میگردد، روی فرکانس ۶۳۹ بصورت برون مرزی امواج رادیویی را پخش می کرد به علت فرسودگی دستگاه ها و پایین آمدن کیفیت و کارآیی، حدود ۲۰ سال قبل مدیرکل وقت صدا و سیمای استان طی بازدید از این مرکز قول بازسازی و تقویت فرستنده های آن را داد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!متأسفانه به علت عدم پیگیری و کوتاهی های انجام گرفته منطقه ای و تغییر مدیریت صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، مورد بی مهری مسئولان استانی قرار گرفته و زمزمه جمع آوری و برچیدن شدن کل واحدهای این مرکز و انتقال آن به مرکز فسندوز زمزمه شد و پس از رسانه ای شدن این موضوع توسط پایگاه خبری بناب پرس در مردادماه ۱۴۰۱ مجدداً این مرکز به فعالیت خود ادامه داد.
اما اخیراً به نقل از منابع آگاه باز زمزمه برچیده شدن این مرکز پرقدرت رادیویی به گوش میرسد و گفته می شود این مرکز برای فروش و سرمایه گذاری در مرکز جدید تا چند روز آینده به مزایده گذاشته خواهد شد.

حال سوال اینجاست؛ مرکز فرستنده پرقدرت رادیویی بناب که شهرت و آوازه آن از قدیم مطرح بوده و به عنوان یک برند محسوب می شود، چرا بازسازی و تقویت نمی شود؟ آیا امکان ندارد برای پخش برنامه های منطقه ای هم از این مرکز استفاده شود؟
آیا حداقل در صورت عدم استفاده از این مرکز بخاطر وجود دستگاه های تاریخی آن چرا به موزه ای برای صدا و سیما تبدیل نمی شود؟ چرا ۶ دستگاه خانه سازمانی در ضلع جنوبی این مرکز که اخیراً بازسازی و مرمت شده اند، برای اقامت و درآمدزایی برای شهرستان مورد بهره برداری قرار نمی گیرند؟
لذا از مسئولان ارشد منطقه که عموم مردم آنها را مسئولان جهادی و پرتلاش می دانند، تقاضا می شود پیگیر خواسته های مردم منطقه باشند!!!
لینک کوتاه: http://bonabpress.ir/?p=18294






ثبت دیدگاه