حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

دوشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 3213 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 4×
21 جولای 2019 - 20:10
شناسه : 1581
بازدید 173
8

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد مطالعه دیجیتال روی «تمرکز» اثر منفی می‌گذارد و معلمان باید به دنبال شیوه‌های جدید برای دانش‌‌آموزان خود باشند. به گزارش بناب پرس به نقل از شینهوا، نتایج یک بررسی جدید که نتایج آن به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد مطالعه دیجیتال روی «تمرکز» اثر منفی می‌گذارد. محققان دانشگاه اسلو در یک […]

ارسال توسط :
پ
پ

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد مطالعه دیجیتال روی «تمرکز» اثر منفی می‌گذارد و معلمان باید به دنبال شیوه‌های جدید برای دانش‌‌آموزان خود باشند.

به گزارش بناب پرس به نقل از شینهوا، نتایج یک بررسی جدید که نتایج آن به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد مطالعه دیجیتال روی «تمرکز» اثر منفی می‌گذارد.

محققان دانشگاه اسلو در یک پژوهش تازه دریافتند، بهترین شیوه مطالعه در دست گرفتن کتاب و متون است و خواندن دیجیتال می‌تواند به تمرکز آسیب بزند و در طولانی مدت تبعات زیادی در پی داشته باشد.

مارت بالاس، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه نروژ می‌گوید: معلمان باید بدانند که شیوه مطالعه دانش‌‌‌آموزان نسبت به ۲۰ سال گذشته فرق کرده و در حال حاضر دانش‌‌آموزان حوصله مطالعه متون بلند را ندارند؛ بنابراین باید دنبال شیوه‌های جدید برای خواندن بود.

پژوهش اخیر نشان می‌دهد مغز نوجوانان به خواندن روی صفحه نمایشگر عادت کرده و این درحالیست که بسیاری از موارد می‌توانند منجر به قطع مطالعه و تمرکز افراد شوند.

این مطالعه تأکید می‌کند، خواندن دیجیتال روی حافظه افراد نیز تأثیر می‌گذارد.

ثبت دیدگاه

قوانین سایت :
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.