به میزبانی دانشگاه بناب؛
نخستین رویداد هفته نانو برگزار شد
به گزارش بناب پرس، حسین پیری، در اولین رویداد علمی هفته نانو اظهار کرد: دانشگاه بناب در آستانه بیست و چهارمین سال تأسیس خود قرار دارد و این دانشگاه در ۲۴ سال فعالیت خود همایش های معتبر کشوری و بین المللی را در بالاترین سطح با حضور دانشمندان مطرح کشوری و بین المللی تجربه کرده است و امروز مفتخریم که اولین همایش معتبر علمی در سطح منطقه ۳ کشور را به همت دانشجویان و انجمن های علمی دانشگاه تجربه می کنیم.
رئیس دانشگاه بناب فعالیت های علمی دانشجویان دانشگاه بناب را حائز اهمیت دانست و گفت: حمایت های دانشگاه بناب از فعالیت های علمی و پژوهشی مختلف دانشجویی و همچنین مقالات علمی، طرح های پژوهشی، ساخت تجهیزات، تألیف کتاب و ثبت اختراع انجام گرفته است و از این پس نیز اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، حامی دانشجویان و دانشگاهیان در برگزاری چنین همایش هایی خواهند بود.
وی با تأکید بر لزوم توسعه و ترویج فناوری نانو در سطح جامعه، ابراز امیدواری کرد تا با ارتباط عملی این مرکز دانشگاهی با صنایع مستقر در بناب و استان، موفقیت های بیشتری در این خصوص حاصل شود.
ناصر قاسمیان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب، این رویداد علمی را نقطه عطفی برای برگزاری هرچه بهتر همایش ها و رویدادهای علمی دانشجویی دانشگاه در سطح کشوری و بین المللی دانسته و گفت: این همایش نشان داد که دانشجویان پتانسیل خوبی برای دانشگاه محسوب می شوند که در همایش های آتی نیز از حضور آن ها استفاده خواهد شد.
وی دانشگاه بناب را از لحاظ بهره مندی از اساتید مجرب و دانشجویان فعال، مستعد برگزاری همایش های معتبر کشوری دانست و گفت: دانشگاه بناب به جهت برخورداری از اساتید جوان و تحصیل کرده در دانشگاه های معتبر کشوری و بین المللی، مستعد برگزاری چنین همایش های معتبری است و امیدواریم در سال های آتی نیز بتوانیم با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه همایش های علمی خوبی برگزار کنیم.
جواد یکرنگ، دبیر علمی رویداد گفت: این رویداد با حمایت انجمن های علمی و اعضای هیأت علمی دانشگاه بناب در زیرگروه های مهندسی شیمی و پلیمر، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی مکانیک، مهندسی اپتیک و لیزر و مهندسی نساجی برگزار شد.
وی با بیان اینکه مراسم هفته نانو در دانشگاه در دو بخش انجام پذیرفت، افزود: بخش اول جنبه عمومی داشته و به مباحث مقدماتی مانند معرفی فناوری نانو، روش های تولید نانو مواد و کاربردهای این فناوری اختصاص داشته و در بخش دوم با استفاده از تخصص اعضای هیئت علمی دانشگاه و امکانات آزمایشگاهی موجود، کارگاه های تخصصی در زمینه های مختلفی مانند تولید نانوالیاف و روش های آبکاری مواد برگزار شد.
یکرنگ افزود: این رویداد به منظور آشنایی دانشجویان با زمینه های تخصصی فناوری نانو از قبیل کاربرد فناوری نانو در تصفیه آب و چالش های پیش رو، استفاده از فناوری نانو در صنایع پزشکی، دارویی و غذایی، کاربرد فناوری نانو در صنعت ساختمان سازی، معرفی آزمایشگاه ها و شرکت های فعال در زمینه فناوری نانو، کاربرد غشاهای نانوکامپوزیتی در تصفیه آب و فاضلاب، کاربرد علوم نانو در ذخیره سازی اطلاعات و تأثیر نانو لایه های گرافن بر روی خواص اُپتیکی ساختارهای لایه ای در دانشگاه بناب برگزار شد.
گفتنی است در حاشیه برگزاری این رویداد، نمایشگاهی از توانمندی ها و اختراعات صورت گرفته توسط دانشجویان دانشگاه بناب از قبیل روبات تله پرزنتر، کواد کوپتر، دستگاه لیزر بخار مس، دستگاه لیزر co۲ و مسابقه ملی ارائه پژوهش در سه دقیقه و مسابقه نجات تخم مرغ برگزار شد.
ثبت دیدگاه