فرمانده انتظامی بناب به شهروندان هشدار داد تا طلا و جواهرات خود را در صندوق امانات بانك ها نگهداري كنند
به گزارش بناب پرس، علاقه مندي مردم به داشتن زيور آلات بويژه در بين خانم هاي ايراني از قديم مرسوم بوده است. خريد طلاجات گاهي همراه با افراط براي خودنمايي درمراسماتي چون عروسي ها، جشن ها و… نمايان مي شود.
اين موضوع صرف نظر از جنبه مادي به صورت خودنمايي و فخرفروشي براي برخي از افراد يك خرده فرهنگ نامعقول و ضد ارزش هاي اجتماعي را به وجود آورده است و از طرفي سهل انگاري در نگهداري زيور آلات باعث وسوسه سارقان براي سرقت به عنف و سرقت از منازل به ويژه در ايام تعطيلات مي گردد.
حمل آسان، ارزش بالا، اختفاء مناسب و فروش آسان طلاجات در بازار براي سارقان از مهم ترين انگيزههاي سرقت است. گاهي نمايش ظاهري آنها توسط خانم ها، تهديدي بالقوه از جانب مجرمان را ايجاد و موجب ايراد آسيب هاي جسمي و روحي و خسارت هاي مادي و معنوي بر بزه ديدگان اينگونه جرايم مي گردد.
مهم ترين روش نگهداري جواهرات، استفاده از صندوق امانات بانك ها مي باشد. استفاده از اين روش علاوه بر پيشگيري از ايجاد خطر و آسيب، سفري آسوده خاطر و بي دغدغه را براي خانواده ها به همراه خواهد داشت.
سارقین که روح نیستند بتونن از وسط دیوار عبور کنند. پس اگر روی درب فقط یک قفل ضد دیلم نصب باشه که بدون هیچ بهانه ای قابل باز شدن، توپی زنی و دیلم زنی نباشه و همچنین مقابل معابری مثل پاسیو، بالکن و پنجره ها نیر حفاظ ضد دیلم نصب شده باشه که راهی غیر از بریدنش با فرز نباشه دیگه هیچ راهی برای ورود سارقین وجود نداره مگر اینکه به بهانه هایی مثل مامور پلیس و دیگر دستگاه های دولتی، پیک، سرایدار، مهمان، هسمایه و … خودتون درو براشون باز کنید که برای اون هم روش مخصوص به خودش هست که روش پیشگیری از اون در این توصیه نمیگنجه. پس فعل نصب قفل ضد دیلم را جدی بگیرید که اولویت اصلیه