حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 3099 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 3×
22 اکتبر 2019 - 18:59
شناسه : 2467
بازدید 79
6

۲۴ درصد جمعیت آذربایجان‌شرقی در محله‌های حاشیه‌نشین سکونت دارند به گزارش بناب پرس، علی بدرشکوهی در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده شهرستان بناب با بیان اینکه برای مواجهه با آسیب های اجتماعی نیاز به نقشه راه و تدوین طرح جامع آسیب های اجتماعی است؛ اظهار کرد: خطر آسیب های اجتماعی کاملاً […]

ارسال توسط :
پ
پ

۲۴ درصد جمعیت آذربایجان‌شرقی در محله‌های حاشیه‌نشین سکونت دارند

به گزارش بناب پرس، علی بدرشکوهی در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده شهرستان بناب با بیان اینکه برای مواجهه با آسیب های اجتماعی نیاز به نقشه راه و تدوین طرح جامع آسیب های اجتماعی است؛ اظهار کرد: خطر آسیب های اجتماعی کاملاً جدی است و در مقطعی نیز از مدیریت آن در جامعه غافل شدیم.

وی افزود: آسیب های اولویت دار جامعه طلاق، کودک همسری، حاشیه نشینی و کودکان کار هستند که لازم است راهکار مناسب با این آسیب ها ارائه شود.

مدیرکل اجتماعی، فرهنگی استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در استان اقدامات مؤثری پیرامون مسائل اجتماعی و فرهنگی انجام یافته و استان آذربایجان شرقی بدون معتاد متجاهر است ولی در خصوص آسیب اجتماعی طلاق از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و با این سابقه دینی و اسلامی وضعیت استان در مسئله طلاق نگران کننده است.

بدرشکوهی تصریح کرد: با نگاه کالبدی و فنی نمی توان آسیب های اجتماعی را مدیریت کرد بلکه با رویکرد اجتماعی و فرهنگی باید وارد قضیه شد همچنین ضروری است در نوع نگاه به مباحث آسیب های اجتماعی تجدید نظر شود.

وی با بیان اینکه سکونت ۴۰ درصد جمعیت شهر بناب در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه شهر قابل تأمل است؛ گفت: در سطح استان ۲۴ درصد جمعیت در محله های حاشیه نشین سکونت دارند که ۴۰۰ هزار نفر در تبریز و در حاشیه شهر ساکن هستند.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود با اشاره به عزم جدی دولت تدبیر و امید برای تقویت همبستگی اجتماعی و پویایی فرهنگی در سطح جامعه گفت: با وجود محدودیت های ناشی از تحریم های ظالمانه بودجه و اعتبار قابل توجهی توسط وزارت کشور برای مقابله با آسیب های اجتماعی اختصاص یافته است و سال گذشته برای کاهش آسیب های اجتماعی ۷۰ میلیارد ریال اعتبار در سطح استان هزینه شده است.

بدرشکوهی با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راه و برنامه عملیاتی برای رفع آسیب های اجتماعی بیان کرد: تشکل های مردم نهاد می توانند نقش قابل ملاحظه ای در فرهنگ سازی آگاه سازی شهروندان داشته باشند و وجود حوزه علمیه نیز ظرفیت بزرگی برای این شهرستان است که در راستای کاهش آسیب های اجتماعی قدم بردارد.

فرماندار بناب: ۶۰ مؤسسه مردم نهاد در شهرستان بناب فعالیت می‌کنند

امین رفیعی در این جلسه گزارشی از وضعیت این شهرستان در حوزه اجتماعی و فرهنگی ارائه کرد و با بیان اینکه شهرستان بناب یکی از شهرستان های مذهبی و فرهنگی استان و منطقه است، دینداری و التزام به موازین اخلاقی را مهم ترین خصوصیات و ویژگی اهالی شهرستان بناب عنوان کرد.

وی اظهار داشت: این خصوصیات و ویژگی ها باید همچنان حفظ و تقویت شوند تا بسیاری از چالش ها و خطراتی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی وجود دارد، جلوگیری شود.

رفیعی اضافه کرد: هم اکنون شهرستان بناب در کنار قابلیت های صنعتی و اقتصادی که دارد، یک شهر فرهنگی و دانشگاهی است و هم اکنون بیش از ۸ هزار دانشجو در هفت مرکز دانشگاهی بناب مشغول تحصیل هستند و ۶۵۰ طلبه نیز در حوزه علمیه ولی عصر (عج) این شهرستان مشغول فراگیری علوم دینی هستند.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب سپس از فعالیت ۱۴۰ هیأت مذهبی در سطح شهرستان و ۶۰ مؤسسه مردم نهاد در این شهرستان خبرداد و افزود: کتابخانه های عمومی بناب دارای ۱۹۰ هزار جلد کتاب بوده و ۲۴ هزار عضو دارند و سال گذشته ۶۳ عنوان کتاب در این شهرستان به مرحله چاپ رفته که رتبه سوم استان را به خود اختصاص داده بود.

رفیعی با بیان اینکه افزایش نشاط اجتماعی جزو مطالبات و خواسته های اصلی مردم است؛ تصریح کرد: سیستم تصفیه خانه فاضلاب بناب جزو تصفیه خانه های پیشرفته کشور است و از اداره حفاظت محیط زیست می خواهم ضمن بررسی موضوع در صورتی که فاضلاب در این تصفیه خانه تصفیه نشود، نسبت به تشکیل پرونده و پیگیری موضوع اقدام کنند.

نگهداری احشام در شهر بناب!/ امکان دفع فاضلاب در بناب نزدیک به صفر است

به گزارش بناب پرس، علی نیّرپور نیز در این جلسه گفت: فعالیت های باراندازهای انگور در شهرستان آلودگی بهداشتی ایجاد می کنند و باید از سال آینده در این خصوص اقدام اساسی صورت گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مشکلات فاضلاب سلامت و بهداشت ساکنان محله کوی پاسگاه را تهدید می کند؛ تصریح کرد: هم اکنون در شهرستان بناب در بحث تصفیه فاضلاب مشکل جدی داریم و دفع فاضلاب در این شهرستان نزدیک به صفر است و بالای ۹۰ درصد فاضلاب تولیدی بدون تصفیه است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب همچنین آبیاری قسمتی از مزارع شهرستان به وسیله فاضلاب را به میدان مین تشبیه کرد و گفت: سلامت شهروندان در این خصوص تهدید می شود.

نیّرپور با تأکید بر اینکه شرایط خروجی فاضلاب شهر بناب با مشکل ۱۰۰ درصد مواجه است؛ خاطرنشان ساخت: مسوولان امر باید چاره ای اساسی در این خصوص بیندیشند.

ثبت دیدگاه

قوانین سایت :
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.