اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بناب در سال ۹۹ با حضور باقری بنابی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی و رفیعی فرماندار شهرستان بناب و سایر مسئولین شهرستانی برگزار شد.
به گزارش بناب پرس، فرماندار شهرستان بناب ضمن تبریک دهه کرامت با اشاره به موقعیت و قدرت شوراهای آموزش و پرورش در تاثیر گذاری و ارتقای وضعیت آموزشی و پرورشی اظهار داشت: استفاده ویژه از پتانسیل های شوراهای آموزش و پرورش در جهت ارتقاء آموزش، پرورش و فضاهای فیزیکی مورد اهتمام اعضاء این شورا در شهرستان قرار گیرد.
فرماندار بناب گفت: هم اکنون آموزش و پرورش شهرستان بناب دارای۱۰ پروژه عمرانی فعال می باشد. وی از افتتاح ساختمان خانه معلم آموزش و پرورش شهرستان بناب تا هفته دولت خبر داد.
امین رفیعی مجموع اعتبارات دولتی اختصاص داده شده به آموزش و پرورش را حدود ۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۵۰ درصد اعتبارات عمرانی شهرستان به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است.
رفیعی پتانسیل و ظرفیت خیرین شهرستان بناب را قوی دانست و گفت: فرهنگ سازی لازم در این زمینه در سطح جامعه انجام گرفته است که ان شاءالله در جهت رشد فضاهای فیزیکی و بهینه سازی فضاها از این پتانسیل بیش از پیش در سطح شهرستان استفاده نمائیم.
لزوم تشکیل کمیته های آموزشی، عمرانی و پرورشی در شورای آموزش و پرورش
در ادامه محمد باقری بنابی نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه شورای آموزش و پرورش باید مورد توجه جدی قرار گیرد اظهار داشت: تمامی مشکلات آموزش و پرورش شهرستان بناب باید در شورای آموزش و پرورش شهرستان به صورت دقیق بررسی شوند و راه حل های مناسب جهت حل مشکلات ارائه شود.
باقری بنابی بر لزوم تشکیل کمیته های آموزشی، عمران و پرورشی در شورای آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: وضعیت آموزش عمران و پرورشی باید در این کمیته ها به صورت تخصصی بررسی شوند.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تعدد و تنوع مدارس در کشور و شهرستان بناب ادامه داد: تنوع مدارس در کشور باعث به وجود آمدن بی عدالتی و تبعیض در بین دانش آموزان شده است.
باقری بنابی گفت: با توجه به وضعیت بیماری کرونا و استفاده از فضای مجازی در جهت آموزش دانش آموزان، تقویت اینترنت روستاهای دور افتاده شهرستان بناب امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی از تصویب اردوگاه امام (ع) آموزش و پرورش شهرستان بناب به عنوان اردوگاه ملی در شورای آموزش و پرورش استان ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم ملی شدن این اردوگاه در شورای آموزش و پرورش کشور نیز تصویب شود و شاهد استفاده از منابع ملی برای این اردوگاه باشیم.
سلامت هر جامعه به کیفیت آموزشی آن جامعه وابسته است
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بناب نیز ضمن تبریک دهه کرامت و هفته قوه قضاییه تصریح کرد: برنامه استراتژیک نظام تعلیم و تربیت کشور بر پایه سند تحول بنیادین است و سیاست ما براساس نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرای دقیق این سند است.
حسین پارسامهر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و با وجود به این که دانشآموزان در مدارس حضور نیافتند ولی آموزش تعطیل نشد و مدافعان آموزش در کنار مدافعان سلامت در این مدت مجاهدت کردند و از طرق مختلف، چه از طریق تلویزیون و چه از طریق فضای مجازی و راه های دیگر آموزش دانش آموزان را ادامه دادند.
پارسامهر با اشاره به اینکه سلامت هر جامعه به کیفیت آموزشی آن جامعه وابسته است اظهار داشت: کیفیت دانش آموزان به عنوان دریافت کنندگان آموزش، کیفیت معلمان به عنوان عرضهکننده خدمات آموزشی، امکانات و تجهیزات ضروری و در نهایت روال اداری و برنامه ریزی اداری برای آموزش از مولفه های تاثیر گذار مقوله کیفیت آموزشی هستند.
ثبت دیدگاه