حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

سه شنبه, ۲۷ مرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4067 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 8 تعداد دیدگاهها : 5×
همایش احلی من العسل در بناب برگزار شد
24 جولای 2023 - 17:21
شناسه : 14722
بازدید 302
11
همزمان با ششم محرم و به یاد نوجوان دشت کربلا، همایش احلی من العسل در مسجد میرغفور برگزار و دانش آموزان به یاد حضرت قاسم بن الحسن (ع) به عزاداری و سینه زنی پرداختند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش بناب پرس، فرماندار شهرستان بناب در این مراسم که با حضور فرماندار، مدیر آموزش و پرورش و سایر مسئولین شهرستان بناب برگزار شد، یکی از مهم‌ترین اهداف عزاداری محرم را یادآوری مکتب امام حسین علیه السلام و انتقال پیام و هدف قیام عاشورا به نسل‌های آینده عنوان کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به نوجوانان گفت: امام راحل سربازان خود را از میان دانش آموزان و بچه هیئتی‌های ۱۴_۱۵ ساله انتخاب کرد چرا که به قدرت و اراده آنان ایمان داشت و معتقد بود که اراده‌های قوی هستند که ملت ها را تغییر می‌دهند نه بازوان قدرتمند و با همین شعار و همان نوجوانان انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

در پایان مراسم نیز مادحین دانش آموز به نوحه سرایی و ذکر مصیبت حضرت قاسم علیه السلام پرداختند.

تصاویر:

 

 

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=14722

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.