حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

جمعه, ۲۳ مرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4062 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 8 تعداد دیدگاهها : 5×
برگزاری نشست “بناب، چالش ها و راهکارهای توسعه متوازن”
08 ژانویه 2022 - 19:42
شناسه : 9989
بازدید 217
10

جلسه ” بناب چالش ها و راهکارهای توسعه متوازن” با حضور نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولین، نخبگان، صاحبان صنایع و ..‌. شهرستان بناب  در محل فرمانداری برگزار شدThank you for reading this post, don’t forget to subscribe! نماینده بناب: پرداخت به تمام جوانب توسعه از جمله کشاورزی، دامداری […]

ارسال توسط :
پ
پ

جلسه ” بناب چالش ها و راهکارهای توسعه متوازن” با حضور نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولین، نخبگان، صاحبان صنایع و ..‌. شهرستان بناب  در محل فرمانداری برگزار شد

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

نماینده بناب: پرداخت به تمام جوانب توسعه از جمله کشاورزی، دامداری و نیروی انسانی در کنار صنعت ضروری است

به گزارش بناب پرس، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت این همایش گفت: ایده ها، نظرات و راهکارهای ارائه شده طی این همایش، قطعا در اجرای طرح توسعه شهرستان مثمر الثمر بوده و باعث کاهش ضعف‌ها و افزایش خروجی این طرف خواهد شد لذا تمام تلاش ما بر عملیاتی شدن این طرح خواهد بود.

وی با تایید مشکلات ایجاد شده توسط نیروگاه بناب و حواشی به وجود آمده آن، کارخانه کاوه سودا و همچنین کاستی های حوزه درمانی شهرستان، افزود: کاستی های این حوزه قابل کتمان نیست و به خوبی بر آن واقفیم؛ آنچه نیاز است مورد اطلاع عموم قرار گیرد این است که تولید گاز کشور، پاسخگوی نیاز مصارف خانگی و نیروگاه‌ها به صورت همزمان، نیست. همین امر باعث می‌شود نیروگاه‌ها به مازوت سوزی روی بیاورند.

حجت الاسلام باقری بنابی عدم سرمایه‌گذاری در حوزه های تولید انرژی از جمله گاز در سال‌های گذشته را عامل کمبود گاز برای مصارف نیروگاه‌ها خواند و گفت: اگر بخواهیم نیروگاه به تولید خود ادامه دهد، باید مصارف گاز شهرستان قطع شود، به همین جهت در حال حاضر ناچار به مازوت سوزی نیروگاه هستیم. گفتنی است سرمایه‌گذاری‌هایی توسط دولت در راستای تولید گاز در حال شکل‌گیری است تا در آینده شاهد قطع مازوت سوزی این نیروگاه‌ها باشیم.

وی پرداخت به تمام جوانب توسعه از جمله کشاورزی، دامداری و نیروی انسانی در کنار صنعت را لازم دانسته و افزود: با هدف اجرای توسعه متوازن، نیاز است تمامی عرصه های مذکور به صورت موازی به پیش رود. در کنار این موضوع، شناسایی و استفاده از نیروی کارآمد بومی در جهت توسعه متوازن شهرستان نیز جزو اهداف کلی ما خواهد بود.

نماینده مردم بناب با انتقاد از اجرایی نشدن طرح جامع شهرستان گفت: تنها ۱۱ درصد از طرح جامعه بناب توسط شهرداران قبلی اجرایی شده و نزدیک به ۹۰ درصد آن اجرایی نشده است در همین راستا از کارشناسان شهرداری می‌خواهیم جهت رفع کاستی ها و ارتقای این طرح، وارد عمل شوند

وی همچنین به ظرفیت بالای گردشگری بناب پرداخت و گفت: با نگاهی همه جانبه در می یابیم که شهرستان بناب علاوه بر ظرفیت‌های صنعتی، کشاورزی و دامپروری، پتانسیل خوبی در زمینه گردشگری دارد و نیاز می‌بینیم در این زمینه بررسی ها و سرمایه گذاری‌هایی صورت گیرد. برندسازی کباب بناب به عنوان یک میراث و ظرفیت بومی_فرهنگی، مصداقی از این موضوع است که در راستای توسعه متوازن شهرستان در عرصه گردشگری به وقوع پیوست و با هدف اشتغال زایی برای شهرستان، ادامه دار خواهد بود.

فرماندار بناب: برای توسعه همه جانبه شهرستان بناب باید از ظرفیت تمامی نخبگان شهرستان استفاده کرد

فرماندار شهرستان بناب نیز در این جلسه با بیان اینکه طی سال های گذشته در بخش صنعت در شهرستان بناب سرمایه گذاری های بزرگی اتفاق افتاده که توسعه صنعتی شهرستان را بدنبال داشته است گفت: علی رغم توسعه صنعتی در سایر بخش ها توسعه بصورت متناسب اتفاق نیافتاده است.

وی هدف از برگزاری رویدادی با عنوان “بناب چالش ها و راهکارهای توسعه متوازن” را استفاده از ظرفیت و پتانسیل تمامی نخبگان و دلسوزان شهرستان بمنظور تهیه سند توسعه متوازن شهرستان عنوان کرد و گفت این سند باید بنوعی تهیه شود که متوقف افراد و اشخاص نباشد بگونه ای که حتی در صورت تغییرات مدیریتی هم مدیران و مسئولان در هر شرایطی بمنظور توسعه شهرستان خود را ملزم به استفاده از دستاوردهای علمی این سند بدانند

مقام عالی دولت در شهرستان بناب با تاکید بر ضرورت حمایت از نخبگان بنابی اظهار داشت: یکی از مسائلی که لازم است اهتمام بیشتری نسبت به آن داشته باشیم حمایت ابتدائی و اولیه از نخبگان در داخل شهرستان است.

وی حمایت از نخبگان در داخل شهرستان را عاملی برای پیشرفت و ارتقای بعدی آن ها دانست و ابراز امیدواری کرد در سایه وجود روحیه وحدت و همدلی تمامی بنابی ها شاهد توسعه پایدار ، همه جانبه و متوازن شهرستان بناب باشیم.

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.