حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

یکشنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4060 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 5×
ایستادگی ملت ایران در برابر امتحانات پیش آمده آینده روشن و عزتمندانه را رقم خواهد زد/ قدردانی امام جمعه بناب از تلاش‌های خبرنگاران
11 آگوست 2023 - 23:15
شناسه : 14869
بازدید 335
14
امام جمعه بناب: امام جمعه بناب گفت: خبرنگاران با تأسی از اهلبیت (ع) از این نظام در برابر رسانه های بیگانه و اباطیل دفاع جانانه کنند.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش بناب پرس، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی باقری بنابی در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بناب با عرض تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام زین‌العابدین علیه‌السلام اظهار داشت: آن حضرت در واقعه عاشورا بصورت معجزه آسا زنده ماند و فضل و کرم خداوند آن بزرگوار را از گزند دشمنان حفظ کرد تا مدافع نهضت خونین کربلا و پیام رسان آن واقعه عظیم به نسل‌های بعدی تا قیامت باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی افزود: امام سجاد علیه‌السلام در دوران اسارت خود با دفاع جانانه از نهضت عاشورا در مجلس ابن زیاد حقایقی را برملا و روشنگری کرد که نابودی بنی‌امیه و آل ابی‌سفیان را رقم زد و حقیقت پیروزی خون بر شمشیر را معنا کرد.

خطیب جمعه بناب با اشاره به اینکه صبر و استقامت اهلبیت علیهم‌السلام در این واقعه عظیم باعث عزت و اثبات حقانیت آنها و موجب اهتزاز پرچم اسلام در جهان شد، تصریح کرد: ملت نجیب و صبور ایران با صبر و استقامت در برابر امتحانات پیش آمده آینده بسیار روشن توام با عزت و عظمت بی‌مانند را رقم خواهد زد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب در ادامه با عرض تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار و تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه در راستای تبیین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: خبرنگاران با تاسی از اهلبیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام با زبان قال و قلم از این نظام در برابر رسانه‌های بیگانه و اباطیل دفاع جانانه نمایند.

حجت الاسلام‌والمسلمین باقری بنابی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به امامت و هدایت امام سجاد بعد از واقعه عاشورا در مدینه گفت: امروز بیش از هزار و چند صد سال است صحیفه سجادیه یادگار گرانبهای آن سرور عالم مایه افتخار ارادتمندان خاندان وحی است که به ظاهر راز و نیاز و مناجات است، اما در واقع یک دوره کامل خداشناسی، جهان بینی و انسان شناسی جامع و فاخر را در بر دارد.

امام جمعه بناب در پایان فرارسیدن ۲۶ مرداد سالروز بازگشت عزتمندانه آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را گرامیداشت و افزود: مقاومت و ایستادگی آزادگان در تاریخ نظام اسلامی ماندگار خواهد بود.

 

لینک کوتاه:    http://bonabpress.ir/?p=14869

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.