حجت الاسلام محمد باقری بنابی بمناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس با صدور پیامی ضمن گرامیداشت این روز، جنایت های رژیم سفاک صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین را محکوم کرد
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
به گزارش بناب پرس در متن پیام حجت الاسلام محمد باقری بنابی آمده است:
روز قدس، بنابه فرموده حضرت امام (ره)، روز حیات اسلام است.
روز جهانی قدس، نماد حق طلبی و آزادی خواهی و ظلم ستیزی با مستکبران جهان بالاخص رژیم غاصب اسرائیل است که توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذاری شد تا این روز نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین باشد.
امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و ضرورت رعایت دستورالعمل های و حفظ سلامت مردم، امکان برگزاری راهپیمایی روز قدس وجود ندارد؛ اما این امر مانع رسیدن ندای ظلمستیزی و آزادیخواهی ملت ایران و سایر ملتهای آزاده در حمایت از آرمان فلسطین و قدس شریف به گوش جهانیان نخواهد شد.
اینجانب همراه با مردم شریف شهرستان بناب ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل، مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت آیتالله امام خامنهای و شهدای جبهه مقاومت، روز جهانی قدس را گرامی داشته و جنایتهای رژیم سفاک و صهیونیستی اسرائیل علیه ملت مظلوم فلسطین را محکوم می نمایم.



ثبت دیدگاه