حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

یکشنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4060 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 5×
مراسم تکریم دختران ایرانی در بناب برگزار شد
29 آوریل 2025 - 16:51
شناسه : 21519
بازدید 148
10
بمناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت معصومه (س) مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت معصومه سلام‌الله علیها و آغاز دهه کرامت مراسم تکریم دختران ایرانی با حضور امام جمعه، فرماندار و برخی از مدیران  شهرستان بناب در تالار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری بناب پرس، این مراسم جذاب و معنوی که همزمان با شهرهای مختلف استان آذربایجان شرقی به همت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان بناب و با هماهنگی انجمن اسلامی دانش آموزان ترتیب یافت جمعی از دانش آموزان مدارس دخترانه شهرستان (۱۸ – ۱۳ ساله)  شرکت کردند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

در این مراسم  برنامه های مختلف فرهنگی و هنری از قبیل اجرای سرودهای شاد ، پخش کلیپ های مختلف و برگزار مسابقه انجام شد .

آیت الله سید باقر سیدی طی سخنانی با تبیین ارزش و جایگان دختران  و زنان در دین مبین اسلام با استناد به احادیث نبوی و ائمه معصومین اظهار داشت: دختران رحمت الهی برای والدین هستند و جایگاه دختران در آموزه های دینی رفیع، با ارزش و یر قابل توصیف است.

امام جمعه بناب با اشاره به تاریخ صدر اسلام و نگاه دوران جاهلیت به دختران و زنان که آنها را موجب شرمساری  می دانستند و حتی آنها را زنده به گور می کردند، گفت: ظهور اسلام خط بطلانی بر جاهلیت عرب شد و به زن و دختران ارزش داد.

وی با اشاره به رفتار پیامبر مکرم اسلام با بانو خدیجه همسر مکرمشان و نیز دختر بزرگوارشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که همواره با ارزش و احترام  همراه بوده، خاطرنشان کرد: اسلام  رفتار و گفتار آ بزرگوار خود بهترین سند بر ارزش و جایگاه زن و دختر در دین مبین اسلام است .

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاریخ غرب و جایگاه دختر و زن در جوامع غربی گفت: در همان دوران غرب نیز همین منوال را داشت و البته امروز نیز جاهلیت مدرن در غرب حاکم است و زن را بعنوان کالا استفاده می نمایند و هنوز که هنوز است دیدگاهی جاهلی با رنگ و لعاب ظاهر فریب نسبت به زن دارند و به نام برابری از زنان مانند مردان کار می کشند و مدعی ارزش گزاری به زنان هستند ، درحالی که نوع خلقت زن و مرد متفاوت است و خداوند زنان را ظریف و با احساس آفریده و هرگز قرار نیست زنان مانند مردان کارکنند و کارهای سختی که برای مردان وجود دارد را زنان نیز انجام دهند.

وی با تبیین جایگاه اجتماعی زن در اسلام اظهار داشت دین مبین اسلام هرگز مخالفتی با فعالیت های اجتماعی ، علمی  و اقتصادی زنان نداشته و ندارد و برای تمام این حضور نیز قاعده و قانون دارد .

در ادامه با همکاری مسئولین شهرستان و دفتر خادمیاری رضوی قرار شد ۵۰ نفر از دانش آموزان حاضر در برنامه که تاکنون به مشهد مشرف نشده اند با قرعه کشی به مشهد مقدس اعزام شوند.

تصاویر:

 

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=21519

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.