به گزارش پایگاه خبری بناب پرس، آیت الله سید باقر سیدی در خطبه های آئین عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بناب، با تبیین شرایط کنونی کشور و تحلیل راهبردهای دشمنان و تأکید بر لزوم بصیرت و مقاومت مردم اظهار داشت: دشمنان با ایجاد جنگ روانی و هدف به شکست کشاندن اراده ملت ایران با انتشار اخبار منفی و کذب در تلاش هستند تا یأس و ناامیدی را در جامعه تزریق کرده و آینده کشور را تاریک و ظلمانی نشان دهند.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!وی افزود: دشمن پس از شکست در عرصه نظامی و دفاع مقدس، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی و روانی است و با فعال شدن مکانیسم ماشه به دنبال افزایش طاقت فرسای فشارهای اقتصادی، اوج گیری تورم و تشدید ناامیدی در جامعه است.
خطیب نماز جمعه بناب تصریح کرد: تحریم ها و مکانیسم ماشه آخرین حربه دشمن بود و از اینکه این راهها نیز جواب ندهد به شدت نگرانند، لذا با تحریک عناصر خود فروخته در داخل و خارج و اعمال فشار مضاعف بر مردم سعی می کنند مکانیسم ماشه داخلی را فعال کنند و عده ای متموّل نیز در داخل با ذخیره کردن ارز و طلا قیمت ها را چند برابر کرده و برای مردم نگرانی ایجاد کنند.
نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از برخی عناصر داخلی که ناخواسته یا عمداًدر راستای اهداف دشمن حرکت می کنند، گفت: متأسفانه برخی داخل کشور با اقدامات خود، موجب تشدید تحریم ها و التهاب بازار می شوند. این افراد با احتکار، ثروت اندوزی و افزایش قیمت ها، به اقتصاد کشور ضربه می زنند و باعث آزار و اذیت روانی مردم می شوند. ثروت اندوزی و ذخیره ثروت بدون توجه به نیازهای جامعه، طبق آیات صریح قرآن نقش شیطان را بازی می کند و عذابی دردناک برای آن وعده داده شده است.
آیت الله سیدی در بخش دیگری از خطبه، با اشاره به توافق اخیر آتش بس در غزه، این رویداد را یک پیروزی تاریخی برای جبهه مقاومت و حماس دانست و تأکید کرد: پذیرش آتش بس توسط رژیم صهیونیستی، نشان دهنده شکست این رژیم در برابر مقاومت جانانه مردم فلسطین است. حماس با وجود تمامی محدودیت ها، نه تنها موجودیت خود را حفظ کرده، بلکه توانسته اراده و شروط خود را به دشمن تحمیل کند.
وی با بیان اینکه رمز این پیروزی مقاومت و استقامت جبهه مقاومت اسلامی است، خاطرنشان کرد: در ادبیات نظامی پذیرش توافق و آتش بس توسط رژیمی که ادعای برتری نظامی دارد بمنزله عدم دستیابی به اهداف اصلی خود در جنگ است؛ اهدافی مانند نابودی کامل حماس، آزادی تمامی اسرا و برقرار امنیت کامل برای شهرک نشینان که هیچکدام محقق نشد. بنابراین جبهه مقاومت باید همواره هوشیار باشد و از غفلت پرهیز کند، زیرا دشمن قابل اعتماد نیست و ممکن است بار دیگر اقدام به جنایت کند.
امام جمعه بناب در پایان، از مردم دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی «بشارت و نصر»، حمایت قاطع خویش را از مقاومت فلسطین و عملیات طوفان الاقصی به نمایش بگذارند.
لینک کوتاه: http://bonabpress.ir/?p=23120






ثبت دیدگاه