حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

جمعه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 3323 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 5×
بیشترین مهاجرت اساتید از دانشگاه بناب است/ پرداخت پاداش برای اعضای هیئت علمی با مجوز وزارت و برای جلوگیری از مهاجرت‌هاست!/ مسئولین شهرستان به مشکلات دانشگاه بناب بی توجهند!
07 نوامبر 2024 - 10:59
شناسه : 19683
بازدید 41
2
رئیس دانشگاه بناب: رئیس دانشگاه بناب از مهاجرت حدود ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه بناب به خارج از کشور در سالهای اخیر خبر داده و پرداخت های پاداش به اعضای هیئت علمی را در همین راستا و با مجوز وزرات علوم عنوان کرد.
ارسال توسط : منبع : بینا۲۰
پ
پ

به گزارش بناب پرس، دکتر مجتبی عباسیان در جلسه نشست خبری رئیس دانشگاه بناب و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه با اصحاب رسانه شهرستان بناب با اشاره به انتقادها از عدم توفیق این دانشگاه در جذب دانشجوی خارجی در مقایسه با دانشگاههای همجوار اظهار داشت: مجوز جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه بناب در سال ۱۴۰۱ اخذ شده است ولی تاکنون این دانشگاه در لیست وزارت علوم کشور عراق برای تحصیل دانشجویان این کشور قرار نگرفته است و در تلاشیم این مجوز تا برای ترم دوم امسال صادر گردد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی با اشاره به اینکه دانشگاههای همجوار موفق به این کار شده اند، اظهار داشت: برای مثال دانشگاه مراغه مجوز جذب دانشجوی خارجی را ۳ سال قبل از دانشگاه بناب اخذ کرده و طبیعی است که کشورهای منطقه بویژه عراق قبل از دانشگاه بناب آن را در لیست دانشگاههای معتبر خودشان قرار دهند.

عباسیان همچنین به مشکل مهاجرت اساتید این دانشگاه به خارج از کشور اشاره کرده و افزود: متاسفانه ۱۸ نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه در سنوات قبل به خارج از کشور مهاجرت کرده اند که این موضوع دانشگاه را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.

وی همچنین به انتقادها از پرداخت شبهه دار پاداش به اعضای هیئت علمی این دانشگاه اشاره کرده و اظهار داشت: تمامی این پرداخت ها با مجوز از وزرات علوم صورت گرفته و در راستای حمایت از اعضای هیئت علمی برای جلوگیری از مهاجرت آن ها بوده است.

رئیس دانشگاه بناب در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر علت مخالفت وی با ادغام دانشگاه پیام نور بناب با دانشگاه بناب با توجه به نیاز این دانشگاه برای جامعیت و وجود رشته های علوم‌انسانی، خاطرنشان کرد: بنده از اول مخالف این ادغام نبودم و این موضوع از طرف وزارت و مسئولین شهرستان پیگیری نشد و دانشگاه بناب هم در رابطه با افزایش رشته های خود در رشته های غیر فنی مهندسی نیز اخیرا موفق به جذب دانشجو در رشته صنایع غذایی شده و در تلاشیم رشته تربیت بدنی را نیز به رشته های این دانشگاه اضافه کنیم.

دکتر عباسیان در ادامه با اشاره به اینکه شایعات مختلفی نیز در فضای مجازی در خصوص مسائل مالی و حقوقی این دانشگاه مطرح می شود، اظهار داشت: بنده همیشه در مسائل مالی حساسیتهای ویژه ای داشتم و طرح موضوعاتی چون تخصیص وام های کلان کم بهره به عده ای از مدیران بی اساس بوده و وام های پرداختی از محل گردش حسابهای اعتبار صندوق کارکنان در بانک قرض الحسنه مهر بوده به همه کارکنان بوده است و کل حساب های خود دانشگاه متمرکز در بانک مرکزی بوده و همه هزینه کرد آن شفاف بوده و نظارتهای لازم صورت می‌گیرد و موضوع اجاره منزل در بناب از حساب دانشگاه نیز با درخواست از هیئت امنای دانشگاه بوده و فعلا هم احاره را شخصا پرداخت میکنم و موضوع انتقال بنده از دانشگاه پیام نور به دانشگاه تبریز نیز در دوران ریاست اینجانب به موافقت شخصی دکتر زلفی گل وزیر سابق که استاد بنده در دانشگاه بود بر میگردد و هیچ سوء استفاده از موقعیتی صورت نگرفته است.

رئیس دانشگاه بناب همچنین به پیش بینی ها از افزایش دانشجوی این دانشگاه به ۳۵۰۰ نفر طی ۳ سال آینده اشاره کرده و افزود: قطعا با جذب رشته های جدید سالهای خوبی در انتظار این دانشگاه است و برای اولین بار نیز شاهد اخذ مجوز برای ۵ مجله علمی فرهنگی در این دانشگاه هستیم که این موضوع نیز در کنار افزایش مقالات قطعا به بهبود وضعیت رنکینگ این دانشگاه کمک خواهد کرد.

در ادامه این نشست خبری دکتر حاجی بدلی معاون علمی پژوهشی این دانشگاه نیز انتقادها از تضعیف رتبه دانشگاه بناب را بی اساس دانسته و اظهارداشت: طرح این مساله با استناد به سایت های غیرمعتبری چون یونیرف که دانشگاه بناب در حال حاضر در ضعیفترین وضعیت رنکینگ خود قرار دارد، قابل قبول نیست و مرجع اصلی رنکینگ دانشگاههای ایران سایت ISC می باشد که در این سایت رتبه این دانشگاه در سال ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰ که آخرین بار منتشر شده ۶۹ بوده و شواهد نشان می دهد در رنکینگ جدید وضعیت بهتر نیز خواهد بود.

وی همچنین با تاکید به اینکه نباید دانشگاه بناب را با دانشگاه مراغه مقایسه کرد! تصریح کرد: دانشگاه مراغه با وجود رشته های انسانی دانشگاه جامع تری نسبت به دانشگاه بناب محسوب می شود که این موضوع و وجود رشته های انسانی باعث افزایش تعداد مقالات نیز می گردد.

دکتر خجسته نژند معاون پشتبانی نیز در خصوص کم کاری در اتمام پروژه ها در سایت جدید اظهار داشت: متاسفانه مسئولین شهرستان در خصوص حل مشکلات پروژه های دانشگاه بناب در سایت جدید بی توجه اند و سنگ اندازی های زیادی نیز در این پروژه ها صورت می‌گیرد!

وی افزود: با وجود همه مشکلات در تلاشیم هفته دولت سال ۱۴۰۴ پروژه ۲۰۰۰ مترمربعی کتابخانه عمومی دانشگاه را در سایت جدید افتتاح کنیم و پروژه خوابگاه نیز تلاش زیادی برای اتمام آن در سال بعد می طلبد.

 

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=19683

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.