حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

پنج شنبه, ۲۲ مرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4062 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 8 تعداد دیدگاهها : 5×
لزوم همکاری آحاد مردم در حفاظت از تجهیزات صنعت برق و مقابله با سرقت آن و رعایت الگوی مصرف
03 آگوست 2024 - 18:19
شناسه : 18715
بازدید 335
14
رئیس اداره حفاظت فیزیکی توزیع برق استان آذربایجان شرقی؛ رئیس اداره حفاظت فیزیکی توزیع برق استان آذربایجان شرقی گفت: حفاظت و نگهداری از تجهیزات صنعت برق در مقابله با سرقت و جلوگیری از مصرف برق غیر مجاز همچنین رعایت الگوی  مصرف نیاز به همکاری آحاد مردم عزیز در سطح استان دارد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش بناب پرس، حجت رفیعی اظهار داشت: حفاظت و نگهداری از تجهیزات صنعت برق و جلوگیری از مصرف برق غیر مجاز، همچنین رعایت الگوی مصرف نیاز به همکاری آحاد مردم عزیز در سطح استان دارد و یکی از راهکارها آگاه سازی شهروندان و روستائیان عزیز استان از روند تلاش و کوشش بسیار سخت و طاقت فرسای کارکنان صنعت برق در روزهای گرم سال برای تامین مداوم جریان برق و نیرو رسانی به هم استانی های عزیز می باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی افزود: همانطور که مستحضرید تولید برق و نیرو رسانی آن بسیار سخت و دشوار هست و کارکنان خدوم و زحمت کش صنعت برق در هوای بسیار گرم تابستان و هوای بسیار سرد زمستان در حال خدمت رسانی به آحاد مردم بزرگوار استان می باشند اما بنا به دلایل و عوامل بیرونی این روند (نیرو رسانی و تامین برق) دچار اختلال می شود که می توان به مواردی از جمله ؛ سرقت تجهیزات برق توسط سارقین ،استفاده غیرمجاز و سرقت انرژی برق و استفاده از ماینر غیر مجاز برای تولید رمز ارز و عدم رعایت الگوی مصرف بهینه انرژی برق توسط برخی از مشترکین اشاره نمود.

رفیعی تصریح کرد: از آنجایی که تاسیسات و تجهیزات برق جزو اموال عمومی و بیت المال بوده  و همه مردم بزرگوار در آن حق داشته و سهیم می باشند لذا ضروریست هم استانی های عزیز دیدگاه و نگرش خاصی به موضوع صنعت برق داشته و ضمن همکاری با کارکنان برق همیار این صنعت بزرگ کشور باشند و با رعایت الگوی مصرف بهینه برق ، گزارش موارد مشکوک و یا مشاهده افراد مشکوک بر روی تأسیسات و تجهیزات برق را حتما به سامانه ۱۲۱ گزارش نمایند با عنایت به اینکه هرگونه اخلال در شبکه و عدم رعایت متعارف از مصرف قانونی انرژی برق اولین اثر خود را در زندگی مردم عزیز استان خواهد گذاشت و موجبات نارضایتی عمومی را در پی خواهد داشت استدعا می رود مردم بزرگوار استان نقش اصلی خود را در این زمینه با احساس مسئولیت ایفا نمایند.

لازم به ذکر است شهروندان و روستائیان بزرگوار می توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک در کنار تجهیزات و تاسیسات برق حتی با مشاهده افراد با لباس آرم صنعت برق خواستار ارائه کارت شناسایی باشند و یا برای اطمینان از صحت موضوع با سامانه ۱۲۱ اتفاقات برق ارتباط برقرار کنند.

 

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=18715

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.