حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

جمعه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۴ ساعت تعداد کل نوشته ها : 3753 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 5×
سال گذشته ۳۵۰۰۰ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است
27 ژوئن 2025 - 23:59
شناسه : 22342
بازدید 50
3
رئیس دادگستری بناب: رئیس دادگستری شهرستان بناب گفت: در سال گذشته ۳۵۰۰۰ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است و آمار خروجی پرونده ها با توجه به جمعیت این شهرستان قابل تأمل است.
ارسال توسط : نویسنده : محمدقلی سلطانی
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری بناب پرس، مهدی محمدزاده در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهرستان بناب به مناسبت هفته قوه قضائیه در جمع نمازگزاران ضمن تسلیت حلول ماه محرم و ایام عزای اباعبدالله الحسین (ع) و تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان هسته ای و هموطنان غیرنظامی در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به کشور و همچنین تبریک هفته قوه قضائیه به ملت ایران، مسئولین نظام و همکاران قضایی در دادگستری بناب اظهار داشت: در سال ۱۳۶۰ با شهادت شهید بهشتی و همراهانشان این هفته با خون و عدالت نام‌گذاری شد، یاد و خاطره آن شهیدان بزرگوار و شهدای دستگاه قضایی را گرامی داشته و برای آنها درود و صلوات می فرستیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

رئیس دستگاه قضایی شهرستان بناب با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۰۰۰ پرونده با تلاش مجدّانه همکاران بنده مورد رسیدگی قرار گرفته است، گفت: آمار خروجی پرونده ها با توجه به جمعیت این شهرستان قابل تأمل است.

وی افزود: رسیدگی به این تعداد پرونده در این شهرستان با در نظر گرفتن امکانات و نیروی انسانی امری طاقت فرسا و سخت است و از اینکه همکاران بنده با جدیت و پشتکار این حجم پرونده را با موفقیت مورد رسیدگی قرار دادند تقدیر و تشکر می کنم.

محمدزاده تصریح کرد: در راستای حفظ کرامت انسانی و تکریم مراجعین محترم به این دادگستری روزهای سه شنبه هر هفته برای ملاقات مستقیم مردمی با رئیس دادگستری و دادستان محترم اختصاص داده شده است.

رئیس دادگستری شهرستان بناب ادامه داد: قوه قضاییه بنا بر اصل ۱۵۶ وظایف خود را برای مردم انجام و قضاوت می‌کنند، همچنین وظایف پنج گانه نهادهای قضایی که شامل پنج سازمان و دادگاه‌های متعدد می‌شود بحث عدالت و مبارزه با ظلم را در پی می‌گیرند.

محمدزاده خاطرنشان کرد: رسالت ما در این شهرستان زمانی محقق می‌شود که در خصوص حتی یک نفر عدالت برقرار شود و در این راستا دادگستری محل اجرای قانون است و در حال حاضر در شهرستان بناب اجرای عدالت با هیچ خللی مواجه نیست و زور، ثروت و قدرت آرای صادره را تغییر نمی‌دهد و برای اجرای عدالت تا پای جان ایستاده‌ایم و در این شرایط تحت هیچ شرایطی تعطیل نکرده‌ایم زیرا عدالت تعطیل‌بردار نیست.

وی با اشاره به آئین نامه اجرایی تسریع در رسیدگی به تصادفات رانندگی منتهی به صدمات بدنی غیرعمدی مصوب اردیبهشت ۱۴۰۴ هیأت وزیران یادآور شد: با هدف کاهش حجم پرونده های قضایی و تسهیل در رسیدگی به حوادث رانندگی غیرعمدی تدوین شده و اجرا می شود.

رئیس دادگستری بناب به موضوع پیشگیری از اطاله دادرسی اشاره کرد و گفت: برای این منظور مهرماه سال گذشته ۳ شعبه با هدف جلوگیری از اطاله دادرسی و تسریع در رسیدگی به پرونده ها ایجاد شد و هر شعبه بطور میانگین ۲۷۰ الی ۲۸۰ پرونده را در هر ماه رسیدگی می کنند.

وی ابراز میدواری کرد: با توجه به اینکه هر پرونده حداقل متشکل از دو نفر است و برای اخذ اظهارات ایشان و شهود و تحقیق در خصوص موضوع تا اینکه قاضی بتواند رأی صادر کند زمان و انرژی کافی لازم دارد، لذا در شرایط معمولی نمی توان به این تعداد پرونده رسیدگی کرد و با این وجود همکاران قضایی در اوقات غیراداری هم اقدام به رسیدگی به پرونده ها می کنند.

شهرستان بناب با جمعیتی بیش از ۱۴۰ هزار نفر در جنوب استان آذربایجان شرقی قرار دارد.

 

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=22342

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.