حدیث روز
پیامبر اکرم (ص) فرمود: «اى على! ... مَثَل تو و امامان از نسل تو پس از من، همچون كشتى نوح است كه هر كس بر آن سوار شد، رهايى يافت و هر كه از آن باز ماند، غرق گشت و مَثَل شما، همچون اختران است كه هر گاه يكى ناپديد شود، ديگرى پيدا مى‌گردد تا به روز رستاخيز». كمال الدين: ص ٢٤١ ح ٦٥

سه شنبه, ۲۸ بهمن , ۱۴۰۴ ساعت تعداد کل نوشته ها : 4032 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 5×
تنها راه نجات کشور حرکت در مسیر ولایت فقیه است
23 ژانویه 2026 - 18:48
شناسه : 23820
بازدید 60
2
امام جمعه موقت بناب: امام جمعه موقت بناب گفت: ملت ایران در سخت‌ترین شرایط، با وجود تحریم‌ها، جنگ اقتصادی و توطئه‌های گوناگون، وفاداری خود را به انقلاب و رهبری نشان داده‌اند و حرکت در مسیر ولایت فقیه عامل نجات کشور است.
ارسال توسط : نویسنده : محمدقلی سلطانی
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری بناب پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر اصغری، در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بناب، با تأکید بر لزوم رعایت تقوای الهی در تمام شئون زندگی، اظهار داشت: بزرگترین مصداق و تجلی تقوا، پیروی از ولی زمان خود، امام عصر ارواحنا فداه و در دوران غیبت، اطاعت از ولی فقیه جامع‌الشرایط است. اطاعت از ولی فقیه یک واجب الهی است و هر کس اطاعتش از ولایت بیشتر باشد، تقوایش قطعاً بالاتر خواهد بود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

وی با بیان اینکه وفاداری به ولی فقیه را محور وحدت و مایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی است، افزود: گرد آمدن حول محور ولایت عامل نجات کشور است؛ برای اینکه دشمنان همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد تشکیک در این اصل، امنیت و وحدت کشور را هدف قرار دهند.

خطیب جمعه موقت بناب با اشاره به فشارهای اقتصادی، فرهنگی و امنیّتی دشمنان علیه ملت ایران، مقاومت و پایمردی مردم در دفاع از آرمان‌های انقلاب و نظام را ستود و گفت: ملت ایران در سخت‌ترین شرایط، با وجود تحریم‌ها، جنگ اقتصادی و توطئه‌های گوناگون، وفاداری خود را به انقلاب و رهبری نشان داده‌اند و این وفاداری، رمز ماندگاری و پیشرفت کشور بوده است.

مدیر مدرسه علمیه امام کاظم (ع) بناب، با اشاره به نقش سازمان‌های جاسوسی بیگانه در ایجاد ناامنی و اغتشاشات اخیر در کشور تصریح کرد: دشمنان با استفاده از فضای مجازی و عوامل داخلی، سعی در ایجاد اختلال و بی‌ثباتی دارند، اما هوشیاری مردم و حضور به موقع نیروهای امنیتی و انتظامی، توطئه‌های آنان را خنثی کرده است. وی از مردم خواست در برابر این فتنه‌ها هوشیار باشند و فریب تبلیغات دشمن را نخورند.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و فداکاری‌های نیروهای انتظامی، اطلاعاتی، سپاه و بسیج در برقراری امنیت و مقابله با توطئه‌های دشمنان گفت: این عزیزان جانفشانی کردند و بسیاری نیز جان خود را تقدیم این نظام و این ملت کردند تا آرامش و امنیت را برای مردم به ارمغان بیاورند و ملت ایران قدردان زحمات آنان هستند.

امام جمعه موقت بناب با تأکید بر لزوم حفظ وحدت کلمه و هوشیاری بیشتر در برابر توطئه‌های دشمن از مسئولان خواست با خدمت‌رسانی صادقانه و شبانه‌روزی، بیش از پیش به فکر حل مشکلات مردم باشند.

وی در پایان از پیام اخیر رئیس‌جمهور در دفاع از نظام، ولایت و خدمت به مردم قدردانی کرد.

لینک کوتاه:     http://bonabpress.ir/?p=23820

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.