به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بناب پرس، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه احداث کنارگذر شرقی بناب با مشکل تملک روبرو است، گفت: جلسات مختلفی برای حل این مشکل تشکیل شده و ۵۰ درصد از اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح تملک، و به پیمانکار سپرده شده است.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در خصوص تملک نیز ممکن است مجوز ماده ۹ برای این طرح گرفته شود و تقاضای آن به وزیر راه و شهرسازی ارسال شده است.
هوشنگ بازوند درخصوص سفر به بناب افزود: پیشرفت فیزیکی آن قسمت از طرح که به پیمانکار واگذار شده، کم است و به همین منظور به بناب سفر کردیم تا منابع مورد نیاز آن را تامین کنیم.
بازوند در پایان تاکید کرد: در صورتی که برای حل مشکل تملک اراضی مشارکت نشود، دستور لازم از وزیر راه و شهرسازی اخذ میشود تا اجرای این طرح سرعت بگیرد.
بهرام سرمست در ادامه ضمن بازدید از این طرح عمرانی افزود: این کنارگذر ۲۰ کیلومتر طول دارد و مطالعات مربوط به ارزشگذاری منطقهای و توجیهپذیری قطعه دوم آن در حال تکمیل است.
استاندار آذربایجان شرقی درباره بهرهبرداری این طرح ادامه داد: با بهره برداری کنار گذر شرقی بناب بار ترافیکی ضلع شمالی شهر و همچنین مسیرهای منتهی به سمت میاندوآب کاهش مییابد و بر همین اساس اجرای آن از نظر مطالعات شهری و طرح تفصیلی نیز دارای اهمیت است.
لینک کوتاه: http://bonabpress.ir/?p=20622
ثبت دیدگاه