بناب ـ پایگاه خبری بناب پرس؛ دو سال قبل در خروجی پرتال خبری دانشگاه بناب یک تیتر بسیار جنجالی و مسرتبخش به نقل از رییس دانشگاه بناب با عنوان دانشگاه بناب بینالمللی شد منتشر شد که موجبات خرسندی جامعه دانشگاهی بناب را فراهم کرد و نگرانیهای همگان را از آمایش این مرکز آموزش عالی برطرف کرد.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!مجتبی عباسیان در بخشی از این مصاحبه خبری با خبرنگاران گفته بود: خوشبختانه در تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ با جذب دانشجوی بینالمللی این دانشگاه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری موافقت شد!!!
او در بخش دیگری از این مصاحبه اعلام کرده بود: امسال در حوزه پژوهشی رویدادهای خوبی توسط اساتید دانشمند دانشگاه بناب رقم خورد و ۱۰ درصد از اساتید دانشگاه بناب بعنوان دانشمندان ۱ درصد و ۲ درصد برتر جهان معرفی شدند که یک رویداد بیسابقه بود و دانشگاه بناب حائز رتبه ۲ کشوری بر اساس درصد مقالات منتشر شده با رتبه عالی گردید و مطمئناً این آمار در سالهای آینده افزایش نیز خواهد یافت.
حال از افت شدید رنکینگ دانشگاه و افت آمار اساتید دانشمند یک درصد و دو درصد برتر این دانشگاه که بگذریم که سوژه رسانههای محلی نیز شدهبود و با سکوت مسئولان دانشگاه مواجه شد؛ پس از طی چند سال انتشار خبر پر زرق و برق جذب دانشجوی غیرایرانی و پرس و جو از مسئولان دانشگاه، در این مدت حتی یک دانشجوی غیرایرانی نیز جذب این دانشگاه نشده است و مسئولان دانشگاه از بینالمللی شدن صرفا به سفرهای خارجی و گشت و گذار بسنده کردهاند؛ لازم به ذکر است که تمامی دانشگاههای دولتی استان آذربایجانشرقی موفق به جذب دانشجوی بینالمللی شدهاند ولی صرفا دانشگاه بناب در این خصوص تعلل، قصور و کمکاری نموده است.
در این میان دانشگاه مراغه نیز همزمان با دانشگاه بناب مجوز جذب دانشجویان بینالمللی را از سازمان امور دانشجویان اخذ کرده بود و بر اساس آمار اعلامی، هماکنون بیش از پانصد دانشجوی غیر ایرانی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که بر اساس آخرین خبر منتشر شده از این دانشگاه، امسال نیز بیش از سیصد دانشجوی غیر ایرانی جذب این دانشگاه شدهاند.
حال باید از مسئولان شهر، جناب نماینده و بالاخص ریاست دانشگاه پرسید که دانشجویان غیر ایرانی به تحصیل و اسکان در شهرستان بناب علاقه نشان نمیدهند یا مسئولان دانشگاه کمکاری و قصور کردهاند و اقدامات دیگری در اولویت کاریشان هست.
گفتنی است حضور و تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاههای کشور بصورت دلاری بوده و ارزآوری خوبی به دانشگاهها به ارمغان میآورد و این سکون دانشگاه بناب در سه سال اخیر، موجبات نگرانی جامعه علمی منطقه و شهرستان بناب را پیش آورده است، چرا که با توجه به طرح آمایش دانشگاههای توسعهنیافته کشور و همچنین پسرفت این دانشگاه در حوزههای مختلف، مجددا گمانهزنیها را در خصوص آمایش و یا حتی انحلال بر سر زبانها انداخته است.
امیدواریم مسئولان شهری و دانشگاه بناب یک بازنگری اساسی در رویه کاری خود انجام داده و این مرکز آموزشعالی را از حالت سکون و پسرفت درآورده و به پویایی سابق خود برگردانند.
لینک کوتاه: http://bonabpress.ir/?p=19576
ثبت دیدگاه